Feels Like Home…

Seneng bangetttt td habis ngerayaiin Christmas celebration di City Tower πŸ˜€ Baru 6 bulan aku tinggalin tp pas nginjeknya lg langsung udah berasa kangen bangettt… and I am really happy for all the people who give me a very warm welcome!!! Much warmer than I ever thought or could expect!!! This has made me missing this church even more… Habis itu jg langsung dijadwal singer buat awal Jan ma kak sher hahaha… Seneng banget… Tuhan bae banget Dia sediaiin dua gereja yg menurutku the best church in each of the country God put me: City Tower (TCT) di Indo and BIC di Melb.. How I am so blessed by these churches!

Aku mereka-reka sih rencana Tuhan yg lbh lanjut buat aku di Melb tuh maksudnya apa… Aku rindu banget buat melayani di Indo, at my own homeland… tp ternyata skrg ini it seems like God’s calling me again to stay in Melb yg gatau smp kpn utk saat ini… Sebagaimanapun aku rindu utk plg ke Indo, God has given me responsibilities and other desires too di Melb…

Well, utk saat ini pokoknya aku hny mau ngikutin panggilannya Tuhan… make myself be available for Him fully… setia ngikutin guidance-nya Tuhan.. krn apa yg Dia rencanaiin buat aku itu yg terbaik… I trust in You, Lord…

Niwei, bahasanya mix gini tolong dimaklumin yah.. udah malem, ngantuk, seharian dr pagi pergi (total dr jam 8 pagi n br plg td jam 9.30 malam hahaha).. Thank You so much Lord for this wonderful day… πŸ™‚

Advertisements

Share your experience in the comments box below :)

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s